Selecteer een pagina
“Elke dag in Afrika, ontwaakt een gazelle uit z’n slaap met de wetenschap dat hij sneller moet zijn dan de snelste leeuw of anders zijn prooi zal zijn. Op hetzelfde moment, rekt en strekt een leeuw met de wetenschap dat hij sneller moet zijn dan de langzaamste gazelle of anders zal uithongeren. Voor de mens is dit niet anders. Of je nu jezelf ziet als de gazelle of de leeuw, je moet simpelweg sneller zijn dan de ander om te overleven.”

– Mohammed bin Rashid Al Maktoum
(My Vision)

Over CapreaLeo Group

Het eerste bedrijf van de CapreaLeo Group werd opgericht in 1952. Staf Cars  manifesteert zich sindsdien in alle segmenten van het personenvervoer. Vervoersoplossingen aanreiken in de breedste zin van de markt is de doelstelling.

De CapreaLeo Group is één van de leading reisbedrijven in de Benelux. De groep bundelt een aantal toonaangevende bedrijven in zowel outgoing als incoming reisindustrie en personenvervoer met vestigingen in België, Nederland, Tsjechië, de Filipijnen, China en de Verenigde Emiraten.

Mogelijkheden creëer je zelf, deze liggen niet voor het oprapen

Onze Visie

De CapreaLeo Group wil in de Benelux een leidinggevende positie in de reiswereld  en wil haar netwerk wereldwijd uitbouwen.

Onze Missie

Het is onze missie om prijsbewust met meerwaarde concurrerende en innovatieve bedrijven neer te zetten en om deze, gebruikmakend van de synergie effecten, sterk te maken.

Wij zijn gedreven om mensen in “beweging” te brengen.

Onze Waarden

Om met onze visie deze missie waar te maken, confirmeren wij ons aan de volgende kernwaarden:

  • Onderscheidend zijn
  • Prijsbewust
  • Met meerwaarde concurreren
  • Transparantie
  • Correcte communicatie
  • Wij gaan uitdagingen aan met het hele bedrijf , niet alleen met het project team
  • Als we stappen nemen moeten ze impact hebben
  • Probleemoplossend en innovatief denken
  • Win-Win-Win situatie creëren (klant, leverancier, onszelf)

Ons Netwerk

Solmar

Zoveel mogelijk service en kwaliteit bieden, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat was het doel toen Solmar in 1984 werd opgericht. En dat heeft vandaag de dag, ruim 35 jaar later, nog steeds onze prioriteit. We vinden het belangrijk dat onze vakanties toegankelijk zijn voor een breed publiek en dat iedereen die een vakantie boekt bij Solmar Tours daar tevreden op terugkijkt.

Naar welke bestemming u ook onderweg bent, per bus, vliegtuig of eigen vervoer, u kunt ervan verzekerd zijn dat uw reis met de grootste zorg is samengesteld en zal worden uitgevoerd. Of u nu de zon op gaat zoeken of een stedentrip maakt, altijd doen wij er alles aan om het onze klanten naar de zin te maken.

Blijven verbeteren

De afgelopen 5 jaar zijn wij met een Zoover Award verkozen tot ‘Beste Aanbieder Zonvakanties’ waar wij erg trots op zijn. Afgelopen jaar zijn wij ook verkozen tot ‘Populairste Aanbieder Zonvakanties’. Tevens zijn wij door reisbeoordelingssite Reisgraag.nl uitgeroepen tot ‘Beste Reisorganisatie 2014’ in de categorie ‘Strandvakantie’ en daarnaast zijn wij in een consumentenonderzoek van Preferenso.nl beoordeeld met een 9.1 voor de titel ‘Beste Reisaanbieder’!

Dit zien wij als een aanmoediging, om door te gaan met het continue verbeteren van onze service. Dit doen we door te investeren in een modern wagenpark en door samen te werken met ervaren buschauffeurs, hostessen en reisleiders.

Solmar Flights

Sinds 4 jaar biedt Solmar ook vliegreizen naar Spanje aan waar in eerste instantie vooral de trouwe Solmar klant gebruik van maakte. Inmiddels boeken duizenden reizigers hun vliegvakantie naar Spanje bij Solmar. Forse uitbreiding van het aanbod in 2016 en 2017 met o.a. vertrek vanuit Rotterdam en Amsterdam Schiphol naast Eindhoven Airport was aanleiding voor het in het leven roepen van een apart label Solmar Flights

Staf Cars

Staf Cars is in 1952 opgericht. Op dat moment startte de heer Gustaaf ‘Staf’ Cremers zijn bedrijf met één bus. Vandaag en reeds vele jaren onder leiding van Dhr. Paul Cremers bestaat de vloot uit meer dan 120 voertuigen en zijn er meer dan 200 medewerkers, waarvan 180 buschauffeurs en rijden we jaarlijkse ongeveer 14 miljoen km.

De vloot in het kort

Staf Cars is gespecialiseerd in Luxe Class, VIP, Royal Class, Dream Line Class en First Class vervoer. We hebben meer dan 120 bussen waarvan meer dan 20 dubbeldekkers, 2 oldtimers en een aantal exclusieve en prachtige VIP bussen. Alle voertuigen zijn uitgerust met de modernste technieken voor de veiligheid van de passagiers en voor de bescherming van het milieu. Bij Staf Cars vindt u een ruime keuze en kan u bussen huren van 4 tot 69 plaatsen.

Staf Cars is een trots GPN lid

Het Global Passenger Network (GPN) is een wereldwijd netwerk waarin hoog gekwalificeerde touringcar bedrijven over de hele wereld bij zijn aangesloten. Momenteel wordt het netwerk vertegenwoordigd door meer dan 32 verschillende landen.

Staf Cars N.V. is de officieel vertegenwoordiger van GPN in België. Door gebruik te maken van onze dienstverlening kunt u in het buitenland rekenen op de dezelfde hoge standaard eisen van service en kwaliteit die u van ons gewend bent in België. Het Global Passenger Network stelt hoge compliance-normen aan al haar leden om zo de kwaliteit te waarborgen waardoor verzekerd bent dat uw vervoer in het buitenland verzorgd wordt door professionals.

Staf-Biz:

De specialisten van Staf-Biz weten als geen ander dat een groepsreis of incentive geen gewone vakantie is. Het is een reis om collega’s eens op een andere manier te leren kennen, om medewerkers en klanten te motiveren en te belonen, om mensen met elkaar te verbinden.

Reizen op maat

Door de brede kennis van bestemmingen, accommodatie- en transportmogelijkheden kunnen wij u net datgene voorstellen wat het beste bij uw reisprofiel past. Wij luisteren graag naar uw wensen. Onze programma’s bieden een ideale mix van cultuur, natuur, avontuur, activiteiten, comfort, … zonder daarbij de prijs-kwaliteitsverhouding uit het oog te verliezen.

STAF-BIZ

Kiezen voor Staf-Biz is kiezen voor een 100% onafhankelijke reisorganisator, behorende tot een familiale toerismegroep die reeds meer dan 50 jaar thuis is in de reiswereld. Juist dit familiale karakter zorgt voor een solide reisorganisatie die u tal van voordelen en garanties biedt.

Staf Tours

Staf Tours is een full-service reisbureau. Zij zijn vertegenwoordiger van bijna alle gerenommeerde touroperators in België, Nederland en Duitsland.

Tevens heeft Staf Tours een groepsreizen-incentive afdeling waar zeer ervaren mensen reizen organiseren voor o.a. grote sportmanifestaties in het buitenland, speciale bedevaarten,  fanreizen met zangers-artiesten, en zoveel meer.

Ook is Staf Tours gespecialiseerd in zakenreizen. Voor de meest veeleisende zakenman worden alle vluchten en hotelreserveringen onmiddellijk via het reserveringssysteem geoffreerd en/of vastgelegd.

All American Stage Lines

All America Stage Lines is in 2018 opgericht toen Oostenrijk Group in Nederland en CapreaLeo Group in België de handen ineen sloegen om de Noord-Amerikaanse markt te betreden. De gecombineerde groep heeft een vloot van meer dan 230 touringcars.

Tevens heeft All American Stage Lines een sterke reputatie in het verstrekken van veilig, betrouwbaar vervoer met een gemiddelde van 1,3 miljoen mijl per jaar. Of u nu charterdiensten, groepsreizen, sightseeing tours, conventie- of bedrijfspendeldiensten nodig heeft, u kunt er zeker van zijn dat het team van All American Stage Lines in uw behoeften kan voorzien. 

CapreaLeo Group – Luikersteenweg 20 – 3920 Lommel – BELGIUM – T: +32 11 64 11 43